Vi har travlt i Theisbo El og søger derfor et par dygtige servicemontører.

Er det dig, og kan du nikke genkendende til nedenstående kompetencer, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Dine opgaver vil være af varierende karakter, men du vil blandt andet beskæftige dig med mindre opgaver i den private sektor, erhvervs sektoren samt vedligeholdelse og renoveringer i større, så vel som mindre boligforeninger. Dette kunne f.eks. være dørtelefoni, så det er en fordel, hvis du kender til arbejde med disse.

Vi tilbyder en ansættelse i en virksomhed med gode arbejdsforhold, en virksomhed i vækst, et højt ambitionsniveau og ikke mindst dygtige og empatiske kolleger. Vores opgaver ligger hovedsagligt indenfor hovedstadsområdet.

Personlige kompetencer:

  • Du er uddannet inden for faget.
  • Du har gode samarbejdsevner.
  • Du kan tænke og arbejde selvstændigt.
  • Du er mødestabil.
  • Om du har to eller 10 års erfaring betyder ikke det store – det er langt vigtigere, at du har gå-på-mod og lyst til at være en del af en spændende og alsidig el-virksomhed.

Du bliver en del af en uformel og dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor døren altid står åben, og hvor du får mulighed for både personlig og faglig udvikling.

Er du blevet interesseret, kontakt da direktør Michael Theislund på telefon 26 36 54 86 eller send en ansøgning på mt@theisbo-el.dk.