Vi har travlt i Theisbo El og får løbende nye spændende projekter ind. Derfor udvider vi teamet, og søger dygtige servicemontører til Hovedstadsområdet. Har du værktøjskassen i orden, er du serviceminded, selvstændig og har gå-på-mod? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbet og din rolle
Som servicemontør vil du vil blandt andet beskæftige dig med projekter inden for mellemstore renoverings- og nybyg entrepriser, etablering og vedligeholdelse af byggestrøm, serviceopgaver samt vedligeholdelse af dørtelefoni i større boligforeninger. Det er ikke et krav, men det vil være en fordel, hvis du kender og har praktisk erfaring fra en eller flere af disse områder.

Du kommer til at arbejde selvstændigt på egne projekter samt indgå i teams med gode kollegaer på de lidt større entrepriser.

Vi tilbyder ansættelse i en virksomhed med et højt ambitionsniveau, der er i stor vækst og udvikling, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi lægger vægt på det gode samarbejde og de nære relationer, og du bliver en del af en uformel og dynamisk organisation med dygtige og empatiske kolleger, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Alle vores opgaver ligger i Hovedstadsområdet.

Personlige kompetencer

Vi forventer, at:

  • du er uddannet inden for faget
  • du har gode samarbejdsevner, men kan tænke og arbejde selvstændigt
  • du er serviceminded og altid har kunden i centrum
  • du er fleksibel og omstillingsparat
  • du er kvalitetsbevidst, grundig og arbejder struktureret
  • du har kørekort

Om du har 2 eller 10 års erfaring betyder ikke det store. Det er langt vigtigere, at du har gå-på-mod og lyst til at være en del af en spændende og anderledes el-virksomhed i høj vækst.

Har du lyst til at være med på rejsen?
Lyder jobbet interessant eller har du spørgsmål til stillingen, så kontakt direktør Michael Theislund på telefon 26 36 54 86 eller send en ansøgning på mt@theisbo-el.dk.

Læs mere på www.theisbo-el.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Theisbo El

Theisbo El er en mindre elektrikervirksomhed, der løser elopgaver og byggestrøm for større entrepriseprojekter, renovering og nybyg. Vi har eksisteret siden 2007 og er i dag ca. 10 medarbejdere, hvoraf de fleste er udkørende montører. Hos Theisbo El tror vi på kvalitet og god service. Vi går hverken på kompromis med de materialer vi anvender eller den service, vi yder. Vi leverer effektivt arbejde og kvalitetsløsninger – hver gang!