Entreprise

Ydelser

  • Byggeprojekter
  • Elinstallationer
  • El-eftersyn
  • Tilbud
  • Dørtelefoner

Vi klarer alt arbejde, der vedrører elektriske installationer på byggepladsen. Fra løsning af kabler på facader, de- og gen-montering af installationer eller reparation af skader. Ring eller skriv til os så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til jer.

Vi løser alle typer el opgaver for erhverv i ethvert omfang. Hvad end der skal fejlfindes på nuværende installationer, opsættes nye eller der er behov for større vedligeholdelse, så kan vi stå for at levere en løsning. Kontakt os med jeres ønsker, så finder vi i fællesskab en løsning, der passer til jer.
Skal du sælge din Lejlighed?
Hvis du skal sælge din lejlighed, så skal du bruge en el-syns rapport. Theisbo El udfører el-eftersyn og tilsender dig en kopi af rapporten. Denne giver dig overblik over den sikkerhedsmæssige standard. Det fremgår også, hvor installationen evt. skal ændres for at gøre den lovlig, eller hvor installationen af andre hensyn bør ændres. (Bemærk venligst at i nogen tilfælde kræves der et Lovpligtigt El-eftersyn og disse udfører vi ikke). Theisbo El kan derefter udbedre evt. fejl og mangler fundet i forbindelse med el-eftersyn, hvis dette ønskes. Ring eller skriv til os og lav en aftale eller få et uforpligtende tilbud.

Hvis du skal renovere, udvide eller bygge nyt og har brug for en elektriker, så kommer Theisbo El gerne med et uforpligtende tilbud. Kontakt os med jeres ønsker, så finder vi en god og effektiv løsning på netop jeres opgave.

Theisbo El har specialiseret sig i arbejdet med dørtelefonanlæg til boligforeninger og virksomheder. Vi installerer og vedligeholder alt fra det almindelige dørtelefonanlæg til avancerede anlæg med kameraovervågning og adgangskontrol. Kontakt os med jeres ønsker, så finder vi en god og effektiv løsning på netop jeres opgave.

Pludselige problemer med dine elinstallationer?

Vi kan kontaktes 24 timer i døgnet (BEMÆRK Kræver en akutaftale med Theisbo EL)

39 27 27 18 eller Send os en mail